Min berättelse

Jag heter Tina och bor med min sambo Anders på Vegeholms gods strax utanför Ängelholm, Skåne. Där hyr vi ett magiskt hus, byggt 1739 med en härlig inhägnad och park liknande trädgård. Är uppväxt med hundar och då främst jakthundar. Min första egna hund var en Cockerspaniel tik . Sedan utökades familjen med sträv och korthårig Vorsteh med vilka vi både tävlade, jagade och tog valpar på. 

Fick min första Jack Russel för 30 år sedan. Det var kärlek vid första ögonkastet .Olga var en släthårig tik på ett år som familjen hade tröttnat på. Jag tog hem henne till min familjen med två barn, två Vorsteh tikar, en katt och en man som inte uppskattade små hundar .Olga löste detta problem genom att direkt hoppa upp i husses knä dra en djup suck spänna ögonen i två chockade hundar och en hysterisk katt. Därefter var det ingen tvekan om vem som bestämde i flocken. Olga fick en kull valpar, Babbsi  blev vår nästa Jack Russel i familjen och hon fick två kullar. Vi behöll två tikar och familjen var fulltalig.


2015 fick jag förmånen att köpa min första SKK registrerade  släthåriga Jack Russel ,Saltisgårdens Miss Sweden
(Rut) från Ingrid Saltzman ,kennel Saltisgården. Rut har allt man kan önska sig av en Jack Russel. Hon är vårt allt och som ger oss villkorslös kärlek. Vi provade att gå på utställning med goda resultat och tanken på att ha en liten uppfödning av Jack Russel föddes. 2017 fick Rut sin först kull som hon uppfostrade exemplariskt. 


IMG_7451_edited.jpg
MVFV4772.JPG
IMG_4789%20(1)_edited.jpg
slottet.PNG